Wednesday, December 23, 2009

sahabat sejati~

salam..
hype!! kali ni aku nk crite ttg kwn2 aku yg sentiase berade disisi aku x kire ssh atau senang..
aku akn start dgn kwn2 aku yg dah lame bersame dgn aku..iaitu kwn2 sekolah aku n yg aku knal sejak aku skolah lg..jom usya2..hehe
 


 Ni name die nur adilah..kitowg pggil die dila..die ni merupakan kwn yg pling rapat dgn aku..
sume masalah aku die taw..kiteorg slalu share crite same2..dy ni kecik je orgnye..hehe
walupn kecik tp hati besar..bley thn berani jgklah die ni..klau sedih kitowg slalu nangis same2..
hehe..kalau kat skolah dulu mmg aku melekat dgn die ar..cikgu2 pn mmg tawlah kitowg kwn bek..
berdua je..aku syg die sgt..hopefully persahabatan aku dgn die kekal smpy ble2..walaupn skrg ni die di matrik tangkak aku di kuantan tp kalo cuti msti kitowg hang out pnyelah..cayang dila..



Ini plak pic aku dgn shbt bek aku jgk..nadia mokthar n sahnurmala sahdan..yg pakai baju hijau tu nadia n baju coklat tu plak sha..dua2 org minah nie mmg agk giler2 sket..si nadia tu, perangai yg ampun mcm bdk2..
aku pn kalah taw..hehe..kalau die gelak mmg x igt dunialah..mate pn dah mcm org menangis kalo gelak tu..
nadia ni lembut org nye,wlaupn die x ngaku die lmbut tp tue lah kenyataan nye..huhu..kuat berjalan plak tue..
kalo ade duit sket mmg die akn pegilah ke mall2 yg mmg tmpt febret dielah..walaupn mcm tue tp nadia sgt suke tlng org..kalo nk srh die tmn pegi mane2 mmg on manjang..huhu..
Move on tue Sha plak ok..sha ni plak shbt merangkap bekas jiran aku..hehe..dulu aku satu tmn dgn die tp skrg x lagi..ala rumah yg aku duk skrg ni xde jauh mane pn dri rumah die..ptg2 atau mlm2 kalo boring kitowg akn melepak bersame smbil menikmati udare nyaman..hehe..slalunye kitorg akn ronde2 keliling tmn atau pegi melawat nadia n dila di tmn maju tue..kalo aku cuti n sha x cuti mmg aku mati kutu ar..peh bosan.. xde org nk lyn perangai mereng aku ni..sbb sha umah die pling dekat dgn umah aku so ape2 jadi dgn aku msti die akn taw pnyelah..si sha ni jgk merupekn wanita yg sgt selambe..x segan pn wei dgn org..hehe..best sgt kwn ngn org mcm die ni...


 

ini plak syuhada..roomate aku dkt uitm ni..die ni merupekan wanita yg sensitif hatinye..haha..jgn mrh ae syuhada..die ni bley thn bek jgklah..aku slalu share kisah2 mengarot dgn die..sbb dgn syuhada je bley ckp bnde gler2 sket..kalo ngn dilla rus jgn haraplah for sure xlyn..haha..kisah pe xpyahlah korg taw ye.. best sgt kwn ngn syuhada ni..byk bnde baru n yg aku xtaw sblom ni die ajar aku n bgtaw aku..tq taw sbb sudi jd kwn aku..walaupm baru setengah tahun kiter knal tp bone yg terbina mcm dah knal lame je kan..hehe..




ini plak dilla rus.. roomate aku jgk..die ni aku rase dah mcm kakak dah kpde bdk2 bilik aku cz die mmg matang sgt pemikirannye..slalu bgi nasihat yg bernas..dilla ni jgk suke pggil aku "budak kecik'' n sume roomate aku dah mengikut pggil aku bdk kecik..katenye aku ni mcm bdk2..x matured..aku sendiri pn agk keliru ye dgn statement tue..haha...yg pasti dilla mmg bek n suke sgt tlong org..syg kau ar dilla..wlpn die kate die kental actually dilla ni ade sedikit perwatakannye yg agk manje..hahaha...n die sgt mrh kalo org ckp suare die manje..tp itulah kenyataan dilla oi...hehe





ini plak housemate aku yg gempak2..kin,ezzah,sakinah,syaza,aini n kaer..wlaupn kaer dah xjd housemate kitowg lg tp kalo jmpe tu ttp kecoh..huhu..seronok sgt dpt kenal n kwn dgn korg sume..korg bek,comel n cute..hehe...sayang korg sgt...MMUUUUUAAAAHHHH~




  And x lupe jgk dkt seorg lgi roomate aku Che Nabila or kitowg pggil dio atau che nab.. die ni merupakan roomate aku yg pling rapat dgn aku..slalu je tido sebantal n memanja2kan aku..walaupn skrg ni hbgn kitowg xsemesra dulu tp aku hrp sgt yg one day aku dpt blik rase mcm 2..rindu sgt2..walau ape pn yg die pk pasal romate die ni kitowg ttp syg die...~

4 comments:

  1. sape???
    adkh azam yg ko mksudkn?

    ReplyDelete
  2. Semua pempuan je hana..ko les ke? haha ok gurau weyh..

    ceh...tiba2 aku tringat bdk 5 beta! rindu kot..huhu

    ReplyDelete
  3. eh...yg laki ade gak..tp next entry jelah aku cite..hehe

    ReplyDelete

luahan rase