Monday, August 9, 2010

mengimbau memori.

hari ini kalo diikutkan genaplah usia MUAZZAM SHAH bin KARIM SHAH 19 tahun...tapi ape kan daya tuhan lebih menyayangi dia... mmg aku rindu dia, rindu sgt2... dah xde org yg boleh lyn perangai gedik dan manje aku ni lagi... terase lain sgt... tiade lagi telefon call berjam2 dari dia, tiade lagi ejekan manje dari dia, tiade lagi perkataan bdk gemok dari dia...argghhh,rindunye... hanye dia je setakat ni yg mampu bwt aku rase erti cinta yg sebenar... sejak dua menjak ni aku kerap kali mimpi pasal dia, sha kate maybe dia dtg tue sbb nak bwt aku ilang rindu kat dia, aku pn  x taw... sepanjang aku ade kat uitm sebelum2 ni, mmg dia lah tmpat aku mengadu sgale hal... pantang nak keluar je mesti ade phone called dari dia...aku tahu aku byk kali dah sakitkan hati dia, buat dia kecewa tapi dia tetap ade je kat sisi aku walau dlm keadaan ape sekalipn... dia x pernah ckp tidak kalau aku perlukan pertolongan dia... mcm2 pahit manis yg kitorg lalui bersame... sepanjang dua tahun mengenali dia, dia xpernahpn pergi jauh... walau marah or sakit hati mcm mane,or cbe jauhkan diri dari aku sekalipn dia tetap  tetap akn balik jgak... tapi sekarang ni sume tu dah berlalu... masa xkan dapat diundurkan lagi... sayu hati mengenangkan org terakhir yg berjumpa n bercakap dgn dia adalah aku... dalam sekelip mata dia pergi mcm tu je... dan dia pergi kali ni bwt selamanye... aku tulis ni semua bkn aku xredha tapi just nak meluahkan ape yg terpendam dilubuk sanubari... setakat ni, aku xjumpe lagi lelaki yg boleh jge aku dan layan aku sebaik arwah ... aku harap masih ade insan yg boleh menggantikan tempat dia kerna hidup mesti diteruskan...



_pic ramadhan tahun lps_


...ur are always in my mind abg...
al-FATIHAH~

No comments:

Post a Comment

luahan rase