Saturday, December 25, 2010

sume nak lebih!!

setelah 3 bulan bercuti, akhirnye minggu dpn kaki ini akan juga melangkah ke dunia baru... mcm2 rase ade...takot,happy,sedih,mcm2lah... skrg ni aku masih lagi konfius dgn pihak uitm same ade aku kene daftar 29 disember atau 2 januari... so hari isnin ni aku xkire aku kne pastikn jgk biler tarikh sebenar aku akn berangkat ke puncak alam yg dikatakan kampus satelit tu... ape yg satelit sgt tu aku pon kurang pasti so tggu jelah aku mendaftarkan diri ke sane ye... ok, actually xnklah sentuh sgt pasal hal2 melaporkan diri tue sbb ade seminggu lagikan so nanti2 boleh story... skrg aku nak sentuh tentang misi aku yg nk turunkan 3kg tu... korg agk2 berjaya x????huhuhu... jawapannnye TIDAK!!!! oh no!!!! sgt kecewa tahu x... actually target aku tu dah berjaya,tu pon sbb aku demam teruk so selera mkn kuranglah... jadi i look more thinner than before...suke sgt!!!! sampai encik buah hati pon perasan taw kekurusan aku...hahaha...pakcik, makcik kat tmpt kerja aku pon ramai tegor ckp aku dah kurus biler baik dari demam tue... hati cek berbunga2 nok... namun, kekurusan aku tu xkekal lame... biler,aku dipanggil balik bekerja dan berhadpan semula dgn makanan2 tu sume segala misi2 aku terkubur begitu saje...dan skrg, aku dah jadi a little bit chubby... sobs*sobs*sobs*... sedih sgt :( tapi nak bwt mcm mane aku yg xdpt kawla nafsu mkn aku ni...baik je demam sume bnde aku nak lahapkan... so padan muka kau cik hana oiii!!! biler bwt photoshoot pon rase nak pecah2kan je kamera encik buah hati biler tgk pipi tembam sgt!!! xcantik tahu x!!!!! kay,sape rase aku menggelikan siler tggalkn blog ini skrg...huhu...walupon mcm tue aku amt berterima kasih sgt dkt my sweetheart sbb bwt kejutan yg begitu mengujakan sekali...rase mcm nak terbang je..hahaha...ok, dah melebih2 ni..xsume kiter boleh share...hahaha...eceh,curik blog syuhada pnye tagline :p kat bwh ni picture aku yg paing latest...so korg tgklah tahap kenaikkan badan aku...

see...bertape tembamnye pipi saye!!!badan sy!!lengan sy!!!

kat sini jgk, nak ucap selamat maju jaya dkt my ex-roomate cik adilla ruslan... dilla aku terharu sgt dgn ape yg ko tulis pasal aku kat tagged blog kau tu... walaupon sket tapi berjaya mengusik sanubari aku doe... kau bace dgn gaye rempi taw.. lepas ni, kiter akan bwk haluan masing2 and aku harap sgt roomate aku nnt gempak mcm kau jgklah hendaknye... yelah, kiter ni kan jenis ltk brg bersepah,laptop xpernah nk smpan dalm almari just tggal mcm tue je kat dlm bilik dgn tingkap bilik xpernahhye nak ttp even tahu pencurik boleh panjat dari tingkap tapi kiter sgt beranikan mengambil risiko...huhu.. pillow talk malam2, kau kat bwh aku kat ats...yg lain jgn pk bkn2 ye :p basuh baju same2,tgh2 mlm... tgk bulan dan bintang sambil konfius ''eh tue satelit ke bintang"...huhu... jadi stalker kalo xde kerje, gosip2 pasal artis yg xpernah kene mengena dgn idop kiter..fikir pasal mase dpn,doe,byk sgt bnde yg pasti aku akn igt kat kau!!! care kau gelak,kau takot serangga, suare manje kau...hahaha...yg paling best, kau nyanyikan lagu happy birthday kat aku and suap aku dgn kuih raye time besday aku tue :) sgt bermakne... key chain yg kau bagi aku simpan lagi taw... aku xbagi adam usik pon..kaylah, cik adilla mesti dah kembang2 bce entri aku yg berjela2 khas utk dia ni...pic dylla tue ade kat sebelah tu..tgklah dia :) aku tulis pnjg2 ni pon sbb aku harap sgt roomate aku nanti akn same kepale dgn akulah...tapi tu just harapankan..setiap org berbeza2... i just hope for the best...insyaALLAH...kaylah, i chow dulu...daaaaaaaaa~ 




5 comments:

  1. selamat ke puncak alam..


    salam kenal

    ReplyDelete
  2. HANAA! TERHARU GILAAA OHHHHHHH! AKU PUN RINDU GILAA BABI KAT KAU DOW *nk rempit jugak*

    sedih pun ada oohh, bila mengenangkan kita tak samasama dahh,nak pillow talk lagi.huhu, sobsob

    ReplyDelete
  3. alinar: tq :)

    dylla: hahaha...setiap kali terigt mesti nk nangis!!

    ReplyDelete
  4. hana, awak jaga diri baik2 tau, jangan makan lmbt2,nanti awak sakit perut, kalau lapar makan je, awak tak gemuk pun, comel je,hihi, pastu nanti awak kena lipat baju sendiri, sy takda dah nak lipat baju awak, nanti dah tak boleh nak masak megi dgn awak, jalanjalan jauhjauh dgn awak, mengadangada bangun lewat pastu petang baru sibuk nak mandi pagi, nak manjamanja,nak basuh toilet samasama,takda org nak bunuhkan serangga utk saya,gosip pasal artis,dgr lagu pelikpelik dgn saya,mengumpat org ramai,karaoke lagu kat utube, tgok filem melayu kat utube,tak tido malam sbb exam pastu esok harinya bangun petang,stalk fb orang,kacau awak sembang dgn boyfriends awak,haahhah,oklah kalau list semua mmg tak habiskan?hehehe,so jaga diri baikbaik tau! :)

    ReplyDelete
  5. dylla: awk bwt sy rase nk nangis :(

    ReplyDelete

luahan rase