Monday, February 28, 2011

rindu.busy.poyo.

agak lame jgk ye aku tidak mengupdate blog ini. adekah org ingin membace blog yg mcm sampah ini lagi??? keadaan aku semakin kritikal, nak balik umah!!!! uuuwaaaa :( nape weekend je ade program???? benci sgt2!!! ditambah plak kesatria negara yg mcm kejadah dibuat pade jumaat ptg, kini hjg minggu aku tidak lagi bermakna. nak balik rumah pon rase mcm xberbaloi je :(  owh saye sgt rindu mak sy,family sy, kwn2 rapat sy dan jgk si bintang hati sy. harap sgt dpt bersua muke dgn kalian semua. keadaan kewangan jgk semakin kurang meyakinkan, huhu. duit keluar mcm air, dan akibat stress yg terlampau aku asyik nk mkn je.... takotnye!!! padahal dlm hati nk jimat tapi nafsu mkn tu ttp xdpt dikawal dgn sebaikknye... apabiler, study sampai tgh mlm mmg perot aku xnk bagi kerjasame ar asyik berbunyik je... last2 mkn jugak tgh2 mlm tu... huhu.. nak wat mcm mane quiz and test berderet je utk bulan ni, byk tenaga pakai so mmg kne byk makan... kononyelah :p padahal dlm hati just nk sedapkan hati ni je sbb takot gemok... ;p ok, nk story sket, hari sabtu lps kolej aku de bwt festival kolej yg diberi name FIESTRA, kat situ mcm2 aktivitilah yg ade and aku de join netball bersame housemate2 tersyg. kitorg mmg bermain bersungguh2 tapi malangnye kesemua perlawanan tewas... hahaha.. mane tak nye. team lain beriya berlatih team aku xberlatih langsong... tapi kire ok gak ar sbb de yg game kitorg kalah tipis je... huhu... gambar2 akan di upload later ye... kat FB kot... :) kat sini jgk, nk melahirkan rase xpwas hati kat perangai bdk2 asasi kat sini... poyo gler nak mati!!! mentang2 ar korg asasi sains dan engineering nak kerek2 plak... ceh!! baru asasi kot xpyahlah nk poyo2 sgt... xtentu lagi dpt further degree ke x... aku pon pnah jadi bdk asasi tapi xde lah poyo and segedik korg... ermmm, pnjgnye berceloteh, ckoplah kot.... daaa :)





gmbar hiasan je...hehe...time photo shot kelas minggu lps =)


 ni plak pic time latihan kebakaran ditengah mlm buta.. tgk pakaian mereka..haha
 i  <3 my  housemate 

saye =)






1 comment:

  1. nenongg nenongggg......... bomba datang berlumba-lumba~

    ReplyDelete

luahan rase